Velsmagende og umådelig hurtig lækker grønsagsret. Den kan næsten kaldes for en fitnessret 🙂
Til 4 personer/1 familie:
500-600 g kyllingefilet
1 broccoli
1 blomkål
1 gul peber
1 rød peber
5-6 gulerødder
1 bundt grønne asparges
1 bakke små tomater
1 citron
1-2 bæger/glas grøn pesto, Synes de friske på køl er ret lækre.
Andre grøntsager kan også sagtens benyttes. Disse er blot en god blanding af grove og gode smage.
Fremgangsmåde:
1. Snit alle grøntsagerne groft og lig dem i et ovnfast fad.
2. Skær kyllingen i passende stykker og lig i fadet til grøntsagerne
3. Hæld pestoen i fadet og blad det hele godt sammen.
4. Skær citronen i skiver og lig oven på blandingen.
5. Sæt fadet i forvarmet ovn på 180 grader varmluft.
6. Giv retten ca. 30-40 minutter i ovnen. Vend med en ske rundt 1-2 gange.
Tip: Klargør det meste aftenen inden ved at snitte alle grøntager og udskær kyllingen. Så kan det hele klares på blot 5 minutter for dagen hvor retten skal serveres.
Server med lunt brød og hvidløgssmør.