Italiensk pizza på grillen – hele året rundt

Pizzadej (til 2 pizza grillplader)

25 g. gær
3 dl. vand
3 Spsk. olivenolie
1/2 tsk. salt
ca. 500 g. hvedemel el italiensk tipo 00 (alternativt: 1/3 groft mel + 2/3 Italiensk hvedemel tipo 00)
2 Spsk. olivenolie

Rør gær ud i vandet og tilsæt olivenolie og salt. Rør godt rundt og hæld mel i lidt af gangen.
Tilslut vendes den samlede dej i en skål med olivenolie. Vend dejklumpen rundt i olien og stil til hævning – enten lunt i 1 times tid eller gerne 3-4 timer på køl.
Når dejen har hævet deles dejen i to og rulles til en passende størrelse pizza. Tilsæt dit yndlingsfyld, eks:

Tomatsovs
Skiver af løg
Rød peberfrugt
Friskhakket mozzarella

Grill pizzaen i 12 min. ved 300 grader.

Pynt pizzaen med seranoskinke, små sherrytomater, hvidløgsolie og groftrevet parmesan.

Klar til at nyde…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply