Rugboller med chokolade

75 g. finthakkede mandler
100. g hvedemel
100 g. rugmel
100 g. grovvalsede havregryn
100 g.  grofthakket mørk chokolade
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
2 dl. ymer, natural yoghurt el. lign.
2,5 dl. kakaomælk på minimælk el. skummetmælk

Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål og tilsæt ymer og kakaomælk. Rør med håndmixer i ca. 3-5 minutter til det hele er rørt godt sammen.
Sæt boller med en ske på en bageplade med bagepapir og bag boller i forvarmet ovn på 175 grader varmluft i ca. 25-30 minutter. Vigtigt, at de ikke får for meget.

Tag bollerne ud og lad dem køle af på en rist.
Smager lækkert lune.

De kan med fordel fyldes i fryseposer inden de er helt afkølet og fryses ned. Dermed holder de sig lækre og det er nemt lige at tage en op til madpakken om morgenen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *