Rugboller med chokolade

75 g. finthakkede mandler
100. g hvedemel
100 g. rugmel
100 g. grovvalsede havregryn
100 g.  grofthakket mørk chokolade
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
2 dl. ymer, natural yoghurt el. lign.
2,5 dl. kakaomælk på minimælk el. skummetmælk

Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål og tilsæt ymer og kakaomælk. Rør med håndmixer i ca. 3-5 minutter til det hele er rørt godt sammen.
Sæt boller med en ske på en bageplade med bagepapir og bag boller i forvarmet ovn på 175 grader varmluft i ca. 25-30 minutter. Vigtigt, at de ikke får for meget.

Tag bollerne ud og lad dem køle af på en rist.
Smager lækkert lune.

De kan med fordel fyldes i fryseposer inden de er helt afkølet og fryses ned. Dermed holder de sig lækre og det er nemt lige at tage en op til madpakken om morgenen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply