Bananpandekager

BananpandekagerSunde pandekager fyldt med banan, æg, nøddemel, havregryn. Server med en topping af skyr, müsli og bær. De er lækre som morgenmad, dessert, alternativ til fredagskagen, eftermiddagssnack eller til børnenes madpakker.

2 modne bananer
3 æg
1 dl mel (1/2 dl. nøddemel er også lækkert)
1 dl havregryn
Lidt salt
smør

Pisk de modne bananer med æg. Rør havregryn, mel og salt i.

Varm en blinispande op og kom en smule smør i hver af pandekagehullerne og fyld med dejblanding.
Almindelig pande kan også anvendes.
Vend pandekagerne når de ser bagte ud. Bag færdig på den anden side og server med skyr, müsli og bær.

Også gode til eftermiddagsmadpakken.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *