Madpandekager med fyld af krydret kylling

Pandekager med fyld er en nem og lækker spise for hele familien og disse hjemmelavede madpandekager er virkelig lækre i smagen og lynhurtige at lave. Og er der ekstra til overs er de gode i madpakken.

Madpandekager, ca. 8 stk.

75 g. grahamsmel
50 g. hvedemel
2, 5 dl. mælk
2 æg
lidt salt
1/2 spsk. olie

Vej melet af i en skål. Pisk mælk og æg i til det hele er rørt godt sammen. Tilsæt olie.
Varm en pandekagepande op med lidt smør. Hæld dej på så det lige dækker hele panden. Bag til den er færdig.

Fyld med kylling:

2 kyllingebryster
vand
Boullionterning, grøntsag
Krydderier: paprika, peber, cayennepeber – efter smag
Olie

Kog kyllingkødet mørt i vand med boullionterning, ca. 20 min.
Når kødet er gennemkogt tages brysterne op og strimles med to gafler (lidt som pulled pork).
Varm olie og krydderier i en pande, tilsæt kyllingkødet og steg i 3-4 min. Tilsæt lidt vand så det ikke bliver for tørt og steg videre i ca. 5 min.

Fordel kyllingkød på en pandekage, fold den sammen og lig den med samlingen nedaf i et ovnfast fad. Gentag med alle pandekager og drys med revet ost. Gem eventuelt et par stykker til børnene og lad dem selv fylde deres pandekage med lige det de kunne tænke sig (går nogle gange nemmere).

Bag pandekagerne i ovnen ca. 15-20 min. til osten er smeltet.

Server med goucamole, salsa, tomater, sgurker, feta, majs.

Tip: pandekagerne kan med fordel bages 1-2 dage før de skal bruges.

madpandekager

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply