Hindbærsnitter – smager ligesom bagerens, men hvorfor ikke lave små hjerter, stjerner, blomster….
Hindbærsnitter
150 g smør i små stykker
75 g. flormelis
2 tsk. vanilijesukker
250 g. hvedemel
1 æg
Udstiksforme
Fyld og pynt
Hindbærsyltetøj
Glasur
Krymmel
Smuldr smørret i hvedemelet. Bland flormelis og vaniljesukker i og tilsæt ægget og saml dejen hurtigt ti len fast smidig klump dej. Stil dejen på køl 1 times tid, så bliver den meget nemmere at arbejde med og rulle ud.
Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud med en kagerulle. Brug evt. en smule mel hvis dejen hænger i kagerullen.
Stik hjerter, blomster, stjerner ud og sæt på bageplade.
Bag i forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 15-20 min. Hold godt øje, for pludselig går det hurtigt og de skal helst ikke blive for brune og tørre. (Her fik de 2 min for meget, men gode var de alligevel)
Lad kagerne køle helt af og saml med syltetøj og top med glasur og krymmel.