Snacksnegle a la Mormors

Lækre sprøde snacksnegle med rejer, Buko og purløg.

1 rulle frisk butterdej
1 bk. Buko natural
1 bæger rejer (200 g) hakket groft
1/2 bundt purløg
Lidt friskkværnet peber

Rul butterdejspladen ud og smør flødeosten  på – lad den ene kant være fri. Kværn lidt frisk peber over og drys med purløg. Fordel rejerne over.

Rul sammen så det ligner en roulade. Luk sammen med pisket æg.

Skær skiver i 1 cm tykke snegle og læg på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen på 200 grader i 15-20 min. Hold øje. De skal være gyldne og må ikke få for meget – så bliver de tørre.

Hvis man ønsker lidt mere mundrette snegle kan butterdejspladen skæres over på langs – så bliver sneglene mindre og lige til at hapse.

Kan nemt fryses og varmes op i ovn.

Server som forsnack med et glas vin.

Også god i børnenes madpakker.


 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply