Kartoffelpizza med frisk spinat og mozzarella

Pizza på mange måder. En af dem er med kartofler, spinat og løg. Smager dejligt og en god alternativ måde at få kartofler på.

2 stk. kartoffelpizza

Pizzadej af denne opskrift
1 kg. kartofler
2 løg i ringe
1 ps. friske spinatblade
2 x frisk mozzarella
Seranoskinke
Olivenolie

Skræl og skær kartoflerne i tynde skiver (foodprocesser el. mandolinjern kan anbefales). Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 5-7 min. Bland i en skål, de kogte kartofler, spinatblade og løgringe.
Rul pizzadejen tyndt ud med mel. Smør pizzaabunden med olie og fordel kartoffelblandingen jævnt og top med seranoskinke og frisk mozzarella.

Bag i grillen i ca. 10-12 minutter.

Server med hvidløgsolie, lidt salt og peber og evt. en tomatsalat.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply